Вход за потребители

Статистика

В момента има 39 посетителя в сайта

Facebook

Начало Каяк Каяк екипировка Каяци PRIJON

PRIJON

 

 

Cruiser 430Каяк за всякакви цели и ситуации на разумна цена. Добър контрол и достатъчна бързина – има прекрасен вид и е подходящ и за дълги преходи.
Cruiser
е каяк, лесен за маневриране и има добри качества при дълъг преход. Големият отвор позволява лесно качване в лодката и дава усещане за свобода в седнало положение. Поради широкото и запечатано помещение за багаж в задната част на лодката и поради здравия материал в предната част, лодките Cruiser са почти непотопими.

Цена: 1492.00 лв

 

 

 

Cruiser 320Огломно удоволствие при компактна дължина. Идеален за кратки разстояния в малки реки и езера. Лесна за транспортиране и съхранение поради компактинет си размерил Особено подходяща за начинаещи, за хора, които гребат само понякога и за онези , коит осе занимават с каяк-туризъм.

Каякът Cruiser маневрира лесно и има добри качества за воден туризъм. Широкият отвор улеснява гребеца при качването му в лодката и дава усещане з асвобода в седнало положение. Поради широкото и запечатано помещение за багаж в задната част на лодката и поради здравия материал в предната част, лодките Cruiser са почти непотопими.

Цена: 1492.00 лв

 

 

TouryakКаякът Touryak въвежда нов стандарт при туристическите лодки. Много добър контрол, стабилен във водата и с обширен корпус – по всяко време ви дава усещането, че сте на върха. Обемните и непромокаеми отделения и кутията от стандарт 2006 DeckBox улесняват пътуванията ви навсякъде по света.

 

 


Цена: 2286.00 лв

Capri IС каяка модел Capri I, показан тук, успяхме да комбинираме висока степен на стабилност с много добри качества при дълъг преход. Към това добавихме отлични възомжности за контрол поради компактните размери. Функционалното оборудване и почти неразрушимият материал НТР правят моделите Capri най-добрият избор за начинаещи гребзи и за хора, които гребат само понякога.

 


Цена: 1600.00 лв

MotionПо-плосък корпус, издигнат в предната си част, структура, съборазена със скоростта и по отношение на пропорцията ширина-дължина – тези качества правят каяка Моtion особено интересен за по-спортни натури с ниско тегло. Кутията на борда PRIJON Deck Box прави тази лодка поредния член на семейството.

 


Цена: 2230.00 лв


Seayak 

От доста време Seayak е атракция сред бързите ни единични каяци. Почти няма друг каяк в този сегемент, който да има такова универсално приложение като SEAYAK. О една страна, дългата елегантна форма позволява поситгането на висока скорост, а от друга страна – издаденият knickspant върху корпуса давата сравнително висока степен на подвижност и затова можете да използвате оптимално SEAYAK в реки и езара. Привлекателният външен вид налодката, както и пълното оборудване довършват кратината на този великолепен каяк.

 


Цена: 2280.00 лв

KodiakНашата голяма звезда! Идеалният каяк за дълги преходи с багаж в големи водоеми. KODIAK е бърз и безопасен каяк и осигурява уникално пространство за багаж за този клас лодки, както и особено широко място за сядане, което прави лодката особлено привлекателна за по-пълни гребци. Големият обем е друг аспект на безопасността, когато сте в морето. Гребецът може да се концентрира върху вълните и не е дължен непрекъснато да се бори, за да задържи каяка в парвилното положение във водата. След промяната на предната част през 2006 г., KODIAK стана още по-привлекателен и функционален каяк. Седалката беше повдигната в предната си част, което осигури повече пространство за бедрата. Освен това Kodiak има вече кутия – традиционната Deck Box.

 


Цена: 2280.00 лв

MilleniunMILLENIUM представлява елегантната и по-лека версия на нашия SEAYAK, произведена от материала HTP. Този прекрасен каяк е комбинация от бърз морски каяк и подвижен единичен каяк за реки и езера. От една страна дългата и елегантна форма осигурява висока скорост, издадения knickspant в долната част на корпуса – от друга – предоставя сравнително висока степен на подвижност, ката че ще можете да използвате Millenium и в реки и езера по оптимален начин. Привлекателната външност и пълното оборудване довършват картината на този великолепен каяк.
GFK
прибл. 21 кг

 

 


Цена: 3387.00 лв

Capri IIС каяка модел Capri II, показан тук, успяхме да комбинираме висока степен на стабилност с много добри качества при дълъг преход. Към това добавихме отлични възомжности за контрол поради компактните размери. Функционалното оборудване и почти неразрушимият материал НТР правят моделите Capri най-добрият избор за начинаещи гребци и за хора, които гребат само понякога.


Цена: 2130.00 лв


Cruiser IIДвама души на вода, в безопасна лодка и много място за багаж. С каяка CRUISER II можете да се плъзгате леко по водата и без проблеми. Ще изпитате истинско удоволствие!
Cruiser
е каяк, лесен за маневриране и има добри качества при дълъг преход. Големият отвор позволява лесно качване в лодката и дава усещане за свобода в седнало положение. Поради широкото и запечатано помещение за багаж в задната част на лодката и поради здравия материал в предната част, лодките Cruiser са почти непотопими.


Цена: 1980.00 лв

PosseidonВ допълнение към представителя ни в групата на двуместните туристически каяци Excursion, сега ви предлагаме и новия модел POSEIDON. Каякът е със същата дължина, като формата е малко по-елегантна, а килът и кърмата са малко по-издадени, което дава по-голяма проходимост на лодката. Поради това този каяк е предназначен предимно за разходки в открити водоеми и покрай бряг, което изисква лодка, която следва пътя си и е лесно управляема.

 

Елате да изпробвате и двата модела и бързо ще изберете своята любима!

`


Цена: 2520.00 лв